Evaluering af fælles hækklipJeg ved godt at vi er i ferietiden men alligevel. Jeg vil starte med at sige mange tak til jer som deltog i at vi fik klippet vores hække og fliset.
Der var ca 20 m/k som deltog og her vil jeg gerne sige at vi nåede alt som vi gerne ville, men samtidig vil jeg gerne sige tak til alle jer som ikke deltog, I gik ikke i vejen, vi kunne godt have været 10 til, det kan da ikke være rigtigt at det er folk i midten af halvfjers års alderen som skal knokle for alle andre!! Og tak også til jer som ikke læste opslaget mht. at flytte sin bil så vi kunne gøre ordentlig rent på parkeringspladsen.
Det glædelige er som skrevet ovenfor at vi nåede hvad vi ville og en ekstra stor tak til Morten og hans to hjælpere som gjorde at vi nu har styr på grenbunken, og også stor tak til Kristian og Mol for at vores kompostplads ser ud som den gør.
Gode venner, jeg vil gerne have at alle respektere og følger de opslag som er lavet på kompostpladsen.

Kalman.

Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.