Sommermøde og sommerfest 2017

Sær kryds i kalenderen! Snart er det tid til vores hyggelige:

sommermøde for alle i Brohaven lørdag den. 3 Juni Kl. 10, bankospil kl. 11, og herefter

sommerfest fra kl. 14. Mere info følger snarest.

Håber vi ses til en dejlig dag.

Bestyrelsen.

Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Begivenhed. Bogmærk permalinket.

3 svar til Sommermøde og sommerfest 2017

 1. Birgit Philipp siger:

  Vi kan forstå, at I holder sommerfest i dag, den 3.6., men er det virkeligt nødvendigt at spille så høj musik, at den går over banen og generer AKB-Rækkehusene påMaribovej med 35 husstande og den grundejerforening, GF søndre Hanssted, med 128 medlemmer, som ligger mellem rækkehusene og Maribovej? Vi vil også gerne kunne nyde sommervejret i vores haver uden at skulle lægge øre til jeres musik. Går ud fra, at musikken ophører kl. 20? Vi vil evt. gerne i dialog med jer om dette, hvis I ønsker det. Venlig hilsen, Birgit Philipp, formand GF Søndre Hanssted, Nakskovvej 93, 2500 Valby.

  Like

  • Hej Birgit tak for jeres henvendelse. Musikken ophører I dag kl. 20. Du er velkommen til at rette henvendelse til formanden for haveforeningen, han er tilgængelig for kontakt på tirsdag igen, efter pinsen. Oplysninger findes her på siden. Mvh Maria, administrator

   Like

  • Gitte Hansson siger:

   Kære Birgit
   Vores enkelt guitar og en mand der synger kan umuligt høres hos jer. Jeg sidder i min have i haveforeningen og kan ikke høre “vores’” musik. Til gengæld kan jeg høre musik, fra et band, men det kommer ikke fra vores haveforening 😆Hvor det kommer fra ved jeg ikke.
   Med venlig hilsen
   Gitte

   Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.