Havevandring

”Lettere havevandring”, hvad er det? Hvorfor var den ikke varslet? Hvem har glæde af en sådan handling Er der er nogle, man gerne vil have ned med nakken. Var det så ikke bedre at tale med folk, hvor bestyrelsen synes, der er problemer. Det er da det, der ligger dialogmøderne. Det har i hvert tilfælde udløst en kollektiv ”straf”. Jeg kan forstå, at gangene skal være ok, men hvordan folks græsplæner ser ud, står der ikke noget om nogen steder. Så hvad bestyrelsen lige har i tankerne, kan kun undre, for hos mig giver det ingen mening. Vi er Ikke en forening med præmiehaver, og heldigvis for det. Selvfølgelig skal haverne passes, men hvordan men ønsker sin have, må man vel selvom. Lene Have 86

Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.