Dyrehold i Brohaven

Der blev på Generalforsamlingen i 2015 fremsat forslag angående dyrehold i Brohaven som blev nedstemt.

Bestyrelsen ser sig nødsaget til at indskærpe overholdelse af ordensreglernes ”diverse, punkt g”: ”I haverne må ikke holdes husdyr af nogen art”.

Bestyrelsen vil fra næste havesæson håndhæve de regler om dyrehold som er fastsat i ordensreglerne diverse punkt g. Såfremt dyrene overnatter i haveforeningen, er der tale om dyrehold, hvilket ikke er tillade jf. ordensreglernes ”diverse, punkt g”.
Havelejere som overtræder bestemmelserne, kan forvente bestyrelsens reaktion jf. vedtægternes §3 stk. c. Bestyrelsen kan med én måneds varsel til udgangen af en måned skriftligt opsige medlemmer som ikke overholder vedtægterne eller som ikke efterkommer et forbud eller påbud fra bestyrelsen.

Forinden opsigelse skal medlemmet have en skriftlig advarsel der skal: 1. indeholde en frist på mindst 7 dage til at efterkomme en beslutning som nævnt i pkt. b) og 2. Angive at konsekvensen ved undladelse af at efterkomme den trufne beslutning kan være opsigelse med én måneds varsel.

Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Nyt fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.