Kæledyr

Gode havevenner.
Som lovet på GF har vi været i dialog med vores ejere
Banedanmark. BD har givet os lov til at 2020 bliver en prøvesæson ifht. kæledyr. BD vil dog ha en evaluering på tiltaget og så vil de kigge på vores kontrakt i 2021, er deres tilbagemelding. Vi i bestyrelsen er i løbende kontakt til BD.

Dem af jer som ønsker at ha kæledyr(mindre hunde, hamstre, fugle) overnattende i Brohaven skal søge om tilladelse til dette hos formanden i have 87. Inden tilladelsen søges skal du indhente skriftlig tilladelse fra nærmeste naboer og genboere og medbringe dette ved ansøgningen.
Bestyrelsen vil til enhver tid kunne opsige en aftale hvis der er mange klager over et kæledyr.
Det skal indskærpes at en tilladelse til kæledyrhold kun gælder i 2020 og vil blive taget op på GF i 2021 som vi har lovet på seneste GF.
Bestyrelsen.

Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.