Æblepres & filtning

Træer og får

afgiver milde gaver, som vi skal tage vare på, nemlig frugt og uld.
Lørdag d.5/9 kl. 11.00 til 14.30 har I mulighed for at lave æblesaft og/eller filte bolde.
Grejet til presning bliver stillet op, og så hjælper alle alle – både med at gøre æblerne klar, presse og til sidst oprydning. Fordelen er, at man selv kan stille op, presse og rydde væk uden megen, eller ingen, hjælp næste gang I har lyst.
Bortset fra æbler, så husk emballage (mælkekartoner eller plastikflasker).Filtning af bolde drejer sig om to ting: Børn filter bolde til leg – de yngste med hjælp fra en voksen. For de voksne er der mulighed for at lave bolde til tørretumbleren. De suger vand og sørger for luft mellem tøjet, og så er de meget populære. Juhuuu!
Børnene får mulighed for at bruge plantefarvet uld, men tørretumbler-boldene kan blive grå eller hvide.Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.