Hække og kloakering

Ang. kloakering : Maskinerne, der skal lægge rør i foreningen kræver ca. 2 m bredde. Det er de fleste stier ikke. Det betyder at en del hække må lade livet. Det er ikke den enkeltes problem, men hele foreningens. Derfor har formanden fået den fantastiske ide, at vi prøver fabrikere så mange planter, som vi kan. I de fleste haver dukker der skud op af sig selv. Lad endelig være med at smide dem ud! Aflever dem hos Kalman eller mig. Til foråret laver vi planter af nye skud fra hækkene. Alle planter skal plantes på et areal på kompostpladsen.
Vi håber, at det bliver en succes, så vi kan spare en masse penge.
Hilsen Kalman og Lene

Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.