Nyhedsbrev fra kloak-udvalget

Efterårs-nyhedsbrev fra Kloak-udvalget.

November 2021

Kære Havevenner, gode naboer i Brohaven

Havesæsonen 2021 er desværre slut – og igen er den ovre alt for hurtigt. Haverne er lukket ned, huse tømt for ting og sager, og haverne gjort klar til vinteren i spændt forventning om, at næste sæson bliver mindst lige så hyggelig.
Kloak-udvalget holder dog ikke vinterferie, og vi fortsætter arbejdet.
Vi har hen over sommeren undersøgt forskellige muligheder for at forbinde Brohaven med det offentlige kloak-net, og selv om vi har flere løsninger i spil, er der nogle, der ser bedre end andre, men der er ikke afgjort noget endnu.
Vi har stadig mulighed for at koble os på kloakken i H/F Harrestrup, men deres projekt er udskudt lidt, og de forventer ikke at projektet kommer i gang denne vinter, så det giver kloak-udvalget lidt bedre tid til at finde den bedste løsning.
Da Brohaven nu ligger, hvor den gør – med de adgangsforhold, der er, arbejder vi med forskellige løsninger i forbindelse med at transportere materialer ind i Brohaven.
Som alle – måske – har hørt, er vi alle blevet ramt af de leveringproblemer, som er kommet efter Corona-epidemien. Det drejer sig ikke kun om elektronik og Ikea-møbler, men også ting til kloakker, så priserne er i øjeblikket unaturligt høje, men de burde være tilbage på normalt niveau i løbet af næste år.
Kloak-udvalget ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår og på gensyn i 2022

Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.