Hækklip og skralde info

Gode havevenner.
Igår til fælles hækklip var vi mødt ca 30 personer frem for at klippe vores fælles hække.
Det var en virkelig hyglig og god dag i godt vejr. Vi startede allerede kl 9.00 og vi skulle slutte kl. 12.00, men vi var færdige med arbejdet kl. 10.30. Så kæmpe tak til jer alle som deltog denne søndag formiddag.
Så er det slut med roserne: Da jeg skulle køre min gas hjem i husi dag havde jeg også andre ting jeg skulle lave, et af dem var at jeg skulle smide noget ud i affaldscontainerne ,jeg skulle smide noget ud i metal og da jeg åbnede containeren sprang der en 2 mm ståltrådsnet op i hovedet på mig. Tråden var viklet rundt som en fjeder og sprang op i hovedet på mig og heldigvis var det mig som var der, og der skete ingenting, men det kunne have været gået meget galt, metaltråden var ca 5 meter lang. Jeg synes virkelig at den eller de personer som har lagt dette i metalcontaineren må have brugt tid til dette. Vedkommende har ikke tænkt over konsekvenserne af sin handling og jeg vilgerne her ha lov til at sige, holdkæft vor var det ubetænksomt gjort.
En anden ting: Der var lagt en gasslange i metalcontaineren, kunne man ikke lige ha skåret slangen over, det har jeg gjort og afleveret den det rigtige sted.
Sidste, glascontaineren er lukket så behold jeres tomme flasker derhjemme eller tá dem med hvor I skal ud og handle, glascontaineren er åben igen på fredag. Og I må gerne tømme flaskerne inden man stiller dem ned, jeg fandt en flaske bjæsk, det synes jeg ikke er godt nok.
Se venligst billederne.
God sommer til alle.
Kalman.

Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.