Børnedag samt sodavandsdiskotek


Lørdag d. 27/08-22 oprandt dagen hvor vi igen skulle afholde børnedag og udvalget var meget spændte på om det denne gang ville blive til noget. Omkring d 10/08 var der kun tilmeldt 8 børn til eftermiddagen samt 5 til om aftenen og vi var i udvalget meget i tvivl om vi var nødt til aflyse igen. Vi blev enige om at sætte en slutspurt ind for at flere tilmeldte sig og det lykkedes at komme op på 35 tilmeldinger til børnedagen og 17 til aftensarrangementet og det var vi meget glade for.
Så kom dagen hvor det hele skulle løbe af stablen og hvilken dag det blev: Udvalget mødtes kl 10.00 i silende regnvejr og vi var meget i tvivl om vi skulle aflyse. Vi studerede vejrudsigterne nøje, samtidig med at de første afbud indløb, og vi blev enige om at stole på vejrudsigten som sagde at sidste byge ville komme omkring 12.45. Samtidig blev der på hjemmesiden og FB oplyst at dagen ikke ville blive aflyst. Dette betød at udvalget måtte ud i regnen og starte opsætningen af tivoliet. Alt gik planmæssigt mens vejrudsigten blev grundigt studeret.
Kl12.45 kom der igen regn og radaren sagde at det var den sidste byge i flere timer så vi i udvalget var spændte på hvor mange som ville møde op. Der mødte ca 20 børn op som stort set alle havde regnjakker og gummistøvler på. Børnene blev delt op i 5 hold og sendt ud i foreningen for at løse forskellige opgaver. Der gik ca en times tid så var børnene tilbage på festpladsen hvor tivoliet i mellemtiden var blevet sat op.
Der var gang i børnene hvoraf nogle af dem havde taget deres forældre med og der blev smadret kopper og tallerkener, kastet med pile, kastet bolde mod dåser, fisket i andedammen, sparket bold ved flødebollemaskinen, malet ansigter, kørt med traktor samt spist pandekager helt frem til kl. 16.00 hvor første afdeling af dagen blev afsluttet med slikposer samt æblemost. Det skal her siges at det holdt tørvejr hele dagen og også aftenen.
Børnene og vi havde hygget og moret sig og tak til jer forældre som lånte os jeres børn og også tak til de forældre som lod deres børn blive hjemme, dette gjorde nemlig at bestyrelsen på deres møde både fik flødeboller og slikposer.
Til diskoteket om aftenen mødte 17 børn op og de større børn fik noget at spise, der blev danset og udført forskellige konkurrencer og snakket og hygget og prøvet grænser af og alt foregik i god ro og orden. Kl20.00 var flagmanden kommet til og børnene og vi andre stillede op til nedtagning af flaget under Kurts myndige ledelse.
Kl 20.30 fik børnene candyflush og alle var enige om at hele arrangementet skulle gennemføres igen de næste mange år uanset vejret.

Stor tak til alle jer som var med til at vores børn fik en rigtig god dag/ aften og speciel tak til jer haveejere som lagde haver til og ikke mindst en kæmpe stor tak til udvalget som sørgede for at rammerne blev sat: Mette, Mette, Schilla, Jesper, Tanya, vores kok Morten, Vicki samt især tak til Kurt for den store hjælp du også denne gang har været. Jeg håber at jeg har husket alle.
Se iøvrigt billeder andet steds på hjemmesiden.
Kalman.

Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.