Balsam for sjælen

Siden juli 2011 har mit yndlingssted på jorden været Have 33 i HF Brohaven…..  Det er her jeg stresser af, henter ny energi, bruger opsparet energi, nørder, nyder, eksperimenterer og slapper fuldstændig af.

Foto1

Mit navn er Mette – jeg er 40 år gammel. Jeg arbejder som Projektleder i Banedanmark i Signalprogrammet.  Når jeg går ind ad havelågen i foreningen så falder min puls, mundvigene trækker mod ørene og en ro sænker sig over mig.

Som I muligvis kan se fra havegangen er det ikke i huset jeg har lagt mine kræfter…. Men derimod i jorden og haven…..

Jeg forsøger at bruge haven så meget som muligt. Jeg dyrker så meget som kan spises, henkoges eller syltes som muligt.

Jeg har aldrig haft have før Brohaven – jeg har boet i hus med have som barn, men har aldrig dyrket det – jeg havde for travlt med at klatre i træer og spille bold. Så jeg prøver mig frem  – nogle projekter er vellykkede andre er en katastrofe….

Haven betyder virkelig meget for mig, og derfor vil jeg gerne dele mit haveliv med Jer. Mine tips, ideer, frustrationer, opskrifter og små anekdoter. Håber I får lyst til at følge med her på siden – og kig endelig forbi haven – lågen er (næsten) altid åben.

I får lige et par billeder fra den dag jeg overtog haven – så er I velkomne til at stikke ind og se hvad der er sket siden.

Foto2Foto3