Genbrug fra komposten

Jeg har igennem årene i Brohaven, benyttet mig en del af at samle det op som andre smider bort…. Blomsterløg, planter og andet godt – jeg finder haveguld på komposten – og jeg er ikke engang flov over det.

Jeg har længe syntes der manglede noget foran mit lille faldefærdige røde hus, det bed har aldrig rigtig ville lykkedes. I foråret fik jeg en ide, efter en tur på komposten. I “brændestakken” fandt jeg denne smukke hule træstamme.

IMG_4420[1]

Den slæbte jeg med tilbage til have 33, fyldte den med jord og kørte så i havecentret efter et par potter blandede sukkulenter.

Sukkulenter kan vokse på nærmest ingenting og jeg synes i virkeligheden de er super smukke. Og sådan kom det til at se ud, da de rigtig tog fat.

IMG_4627[1]

Jeg er super tilfreds med resultatet og det er bestemt ikke det sidste sukkulent projekt jeg kaster mig ud i.

Mvh
Mette i Have 33