Lukkeliste

Hvad skal man egentlig huske når haven lukkes af for vinteren?

Her finder du en samling gode råd – skriv meget gerne en kommentar hvis du har tilføjelser 🙂

https://hfbrohaven.dk/lukkeliste/

Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Nyt fra over hækken. Bogmærk permalinket.

2 svar til Lukkeliste

  1. pellemis siger:

    PostNord! Vi ventede en pakke med planter, som ikke kom. På Track opdagede jeg at den var sendt retur til afsender, uden at jeg havde fået nogen besked. Endelig i dag kom jeg igennem til PostNord, som fortalte mig, at det måske var fordi vi ikke har navn på postkassen. DET SKAL DER VÆRE PÅ ALLE POSTKASSER _ OGSÅ I EN KOLONIHAVE. Så nu må jeg betale nye porto og afsenderen måtte betale for at modtage pakken igen. Det, der pisser mig mest er, at jeg var hjemme på afleveringstidspunktet, og der var bestemt ingen post.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.