Orientering fra bestyrelsen.

Gode havevenner.

Vi kan forstå, at der efter udmeldingen om at Brohaven skal kloakeres inden for de næste 10 år, har været en del snak om, hvad der nu skal ske, og om der er noget nyt.

Vi kan fortælle at der ikke er noget nyt i sagen om kloakeringen, det er derfor der ikke er meldt noget ud fra vores side. Høringsfristen er nu overstået, og nu skal embedsmændene og politikerne gennemgå høringssvarene og bl.a. ud fra disse, finde ud af hvordan det videre forløb skal være.

Så er der kommet et nyt byggeregulativ fra Københavns Kommune som man kan læse andetsteds her på siden. Vi modtog regulativet mandag og havde møde tirsdag, hvor vi besluttede, at vi straks satte det vi havde modtaget fra KK på hjemmesiden og FB samt sendte det ud til de få, som ikke har mulighed for at se det på hjemmesiden og FB.          Som KK skriver så vil man indkalde til et møde, hvor vi får nærmere at vide hvordan vi skal forholde os  – Endvidere vil KK vurdere eksisterende bygninger.

Bestyrelsen følger begge sager meget tæt.

I begge sager afventer vi at KK skal melde noget ud, og indtil da synes vi at vi skal ‘slå koldt vand i blodet’.

Vi håber på at vi til sommermødet d. 1. juni kan melde mere ud, og skulle der være noget nyt inden da, vil vi holde jer orienteret via hjemmesiden og FB og opslag i foreningen.

//Bestyrelsen.

Dette indlæg blev udgivet i Nyt fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.