Kære alle brohavefolk

Kære alle brohavefolk,
Den 23 februar er der generalforsamling ifølge årsplanen, på dette tidspunkt er der stadig mange, der er hjemsendt fra arbejdet for at undgå smittespredning.
Brohavens generalforsamling plejer at være velbesøgt, og i år bliver der ihvertfald ikke færre, da kæledyr er et af punkterne på programmet.

Det bekymrer mig, at vi skal forsamles rigtigt mange mennesker til en generalforsamling, i en tid hvor myndighederne beder om, at vi ser så få som muligt og her vel og mærke helst de samme personer.

Mange af os har ikke fejret jul og nytår som vi plejer, pga covid19.

Selv har jeg mere eller mindre afskrevet al kontakt med venner for at minimere smittespredning samt risikoen for at selv blive syg. Fordi jeg desværre dagligt ser følgevirkningerne af et Covid19 sygdomsforløb gennem mit arbejde som bioanalytiker på en klinisk fysiologisk og Nuklearmedicin afdeling på Rigshospitalet.

Det står i Brohavens vedtægter, at en generalforsamling skal holdes i februar, og jeg vil derfor med dette indlæg høre, om I lige som jeg kunne tænke jer at at få generalforsamlingen udskudt til et tidspunkt, hvor restriktioner samt anbefalningerne forhåbentlig ikke er så stramme.

Kh
Viktoria Setterberg
Have 56

Bestyrelsen vil i denne forbindelse gøre opmærksom på at vi følger udviklingen tæt og en officiel udmelding følger snarest. – godt nytår fra bestyrelsen.

Om Maria Hilstrøm Andersen, Have 50

Har have 50 sammen med min datter Freja. Bestyrelsesmedlem.
Dette indlæg blev udgivet i Nyhed. Bogmærk permalinket.